Gosiga innetofflor

När man tänker på soffmys tänker man direkt en varm skön filt och mysiga innetofflor. Det finns en hel uppsjö både av filtar med ärmar och innetofflor att välja på när du vill hålla värmen. När det gäller innetofflor kan du välja mellan olika modeller såsom enkla, stilrena och figur-utformade men det finns även värmetofflor som håller värmen längre.

Det finns inget skönare än att börja dagen med att sätta fötterna i ett par gosiga inneskor. Ingen vill vara kall och frusen om fötterna. Därför kan du ta mysfaktorn till en ny nivå genom att införskaffa ett par riktigt mysiga innetofflor. 

innetoffla brasmys

Olika typer av inneskor 

Det finns många olika modeller av inneskor. Olika utseende, utformningar, färger och material. Det finns gosiga inneskor både för vuxna och barn. 

Inneskor kan användas året runt, hemma på kvällen när man är frusen, under dagen eller varför inte på arbetsplatsen. Beroende på årstid så finns det många olika modeller att välja på. 

Några populära modeller är:

  • Klassiska tofflor: Tofflor är vanligtvis gjorda av filt eller läder. De är stängda framtill och öppna bak. Det går snabbt att ta av och på denna modell. 
  • Tofflor över vristen: Modellen ger foten maximal värme och finns i många olika designer. Modellen brukar ha något flexibla sulor och ger inte så mycket stabilitet.
  • Inneskor med ballerina-look: Denna modell omsluter foten och ger en skön känsla när du använder dem. 

Det finns många olika typer av inneskor både för dam, herr och barn. Olika färger, mönster och design. Det finns även innetofflor som är utformade som exempelvis ett djur, unicorn, hamburgare eller liknande. Det är egentligen bara fantasin för utformning som sätter gränserna och du kan hitta det mesta. Det finns även inneskor som tillhör ett visst tema såsom exempelvis Star Wars. 

Gosiga tofflor
9.4
Cozy Slippers Värmetofflor

Dessa mysiga innetofflor kan värmas en stund i micron för att sedan hålla dina fötter uppvärmda i flera timmar. Många frusna fötter rapporterar stor njutning. Några användare tycker det är lite krångligt att ta ut värmepåsarna, men det kan det vara värt tycker vi.

Innehåller annonslänk

Material 

Innetofflor finns i många olika material:

  • Lädertofflor: Kännetecknas av hållbarhet och lång livslängd. Lädertofflor andas även bra, stöter bort smuts och är robusta. 
  • Filttofflor: Ger hög komfort och bra värme. En nackdel är att om de blir fuktiga eller blöta tar det ett tag innan dem är torra igen
  • Lammskinnstofflor: Tofflor av lammskinn är mycket populära. De har oftast en snygg design, är robusta och håller dina fötter varma. 
  • Ulltofflor: Är andningsbara och smutsavvisande samtidigt som de håller dina fötter varma och sköna. 

Värmetofflor

Vill du ta myset till en ny nivå med riktigt härligt varma inneskor ska du satsa på värmetofflor. 

Värmetofflor är inneskor som håller värmen extra länge. Är du ofta kall om fötterna är detta ett smart alternativ. 

Värm tofflorna några minuter i mikrovågsugnen och stick sedan ner fötterna i värmen. Värmetofflorna kan hålla värmen upp till två timmar detta tack vare bland annat smarta fyllningar så som bovete. 

gosiga innetofflor

Fotvärmare

Om du inte ska upp och röra på dig under tiden som du vill värma dina fötter finns det även ett annat alternativ, nämligen fotvärmare. Även fotvärmare finns i många olika modeller med olika funktioner. 

Fotvärmare är elektriska och har vanligtvis flera olika värmelägen att välja mellan. Värmaren har mjuk och skön beklädnad som är skön mot fötterna. En fotvärmare är perfekt om du ska sitta stilla. Den passar exempelvis dig som har stillasittande arbete eller för dig som gillar soffmys på kvällen till en bra film eller serie. 

Detta är ett utmärkt komplement till din Snug Rug.